نکتههای ایمنی، راهنمای استفاده و شرایط نگهداری خمیر فیمو
Tuesday، ۱۹ Esfand ۱۳۹۹
از آنجایی که فیمو یک فرآورده برای هنرهای دستی است نه یک اسباببازی، رعایت دستورهای ایمنی بسیار مهم است.
از این رو، پیش از بکارگیری فیمو، راهنماها را بخوانید، آنها را دنبال کنید و به عنوان مرجع نگهداری نمایید.
این نوشتار نقش مرجع را برای شما دارد زیرا هر زمان که بخواهید در دسترس شما است.
بیشتر از ۳۰ دقيقه زمان سخت شدن فراتر نروید. دماسنج فر خانگی، مانند دماسنج دوفلزی، را برای اندازهگیری دما بکار ببريد. از دماسنج شيشهای استفاده نکنید. خمير و خوراک را همزمان در فر نگذارید.
از تماس مواد با دهان یا چشم بپرهیزید. خطر خفگی برای قطعات کوچک وجود دارد. از دمای 130 درجهی سانتیگراد (265 درجهی فارنهایت) فراتر نروید زهرا امكان توليد گازهای زیانبخش زياد است.
خمير را در مایکروفر نپزید.
اجازه ندهید خمير با شعلهی باز، چاقو یا سیم داغ تماس پیدا کند.
پس از هر بار کار با خمير دستان خود را بشویید.
فر را پس از پختن خمير بخوبی تميز کنید و اطمینان پیدا کنید که هیچ خميری در فر نمانده باشد. روش تميز کردن پیرولیتی را بکار نبرید.
پس از استفاده، همهی تجهيزات را تميز کنید.
در محدودهی جایی که با خمير کار میکنید خوراک و نوشیدنی نخورید و سیگار نکشید.
خمير را در خودرو جا نگذارید.
مواد سفت شده را فراروی دمای بالاتر از ۱۳۰ درجهی سانتیگراد (۲۶۵ درجهی فارنهایت) قرار ندهید.
اجازه ندهید که هیچ خمير خامی (پخته نشده) با مبلمان، کف زمين (سرامیک، پارکت و غيره)، فرش، پارچه یا لباس تماس پیدا کند.
از تماس پلیاستایرن یا پی.وی.سی بپرهیزید.
در صورتی که بطور اتفاقی خمير بیش از حد گرم شود و فرد گازهای مضر را استنشاق کند، فرد را به بيرون ببريد و با مشاورهی فوریتهای پزشکی تماس بگیرید. هميشه پس از آسیبدیدگی به پزشک مراجعه کنید و فرآورده و بستهبندی آن را به همراه داشته باشید.
خمير فیمو را در جای خشک و خنک در فویل آلومینیومی یا کیسههای پلیاتیلنی نگهداری کنید. بهترین دمای نگهداری خمير بين ۱۰ تا ۲۵ درجهی سانتیگراد و رطوبت نسبى ۱۰+/- ۵۰٪ میباشد. با توجه به اینکه خمیر مدلسازی فیمو در برابر گرما به تدرج سفت میشود، هرگز خمير را در دمای بالاتر از ۳۰ درجهی سانتیگراد قرار ندهید، آن را در معرض نور مستقیم خورشيد نگذارید، و آن را در ماشین جا نگذارید.
مواد را میتوان با زبالههای معمولی (زبالههای خانگی) دور ریخت.
فرآوردههای استدلر از نظر کیفیت و ایمنی آزمایش شدهاند. از آنجا که خلاقیت محدودیتی نمیشناسد، استدلر نمیتواند هرگونه کاربرد احتمالی از فرآوردهها را آزمایش کند. همچنین، نمیتواند هیچ گونه مسئولیتی را در مورد استفاده با دیگر فرآوردهها (غير از استدلر) یا لوازم جانبی بر عهده بگیرد.
دستور بکارگیری خمير: مدلسازی و سفت شدن
خمير را ورز دهید و سپس به آن شكل دهید.
میتوانید ابزار شکلدهی را برای درآوردن جزییات بکار گیرید.
برای صرفهجویی در خمير برای سوژههای بزرگ، امكان استفاده از هستهی ساخته شده از فویل آلومینیومی وجود دارد.
یک برگ کاغذ روغنی (مانند کاغذ شیرینی پزی) در فر بگذارید و آن را پیشگرم کنید.
فیمو سافت/پروفشنال/افکت: ۱۱۰ درجهی سانتیگراد، فیمو افکت چرمی: ۱۳۰ درجهی سانتیگراد (حد بالا و پایین دما).
سوژهی مدلسازی شده را به مدت ۳۰ دقيقه در فر بگذارید. دمای فر را در مدت فرآیند پخت چک نمایید و از تهویهی هوا اطمینان حاصل کنید.
نازککاری: خمير فیمو تنها زمانی بطور کامل سفت میشود که خنک شد تا به دمای اتاق برسد. تنها زمانی نازککاری (رنگآمیزی، زدن لاک [وارنیش]، سوراخکاری، پولیش) را آغاز کنید که دستسازه خنک شده باشد.
از دستسازه در تماس مستقیم با مواد خوراکی، آتش باز (شمع، سینی خاکستر و غيره) و منابع گرمایش (لامپ و غيره) استفاده نکنید.